Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında gelen "Ciğer Kebabı" yerli ve yabancı ziyaretçilerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor.
Mardin Artuklu Üniversitesi dahilinde 27.07.2023’de tescillenen "Firkiye" ve "Alluciye" yemeklerinin yapılışı şefler tarafından aktarıldı.
Gastronomi kenti Gaziantep’in geleneksel yöntemlerle hazırlanan asırlık mutfak lezzetlerinden sebze kurutmalıkları, dünya mutfaklarının tercihi oldu.
Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında gelen "Ciğer Kebabı" yerli ve yabancı ziyaretçilerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor.
Mardin Artuklu Üniversitesi dahilinde 27.07.2023’de tescillenen "Firkiye" ve "Alluciye" yemeklerinin yapılışı şefler tarafından aktarıldı.
Gastronomi kenti Gaziantep’in geleneksel yöntemlerle hazırlanan asırlık mutfak lezzetlerinden sebze kurutmalıkları, dünya mutfaklarının tercihi oldu.
Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında gelen "Ciğer Kebabı" yerli ve yabancı ziyaretçilerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor.
Mardin Artuklu Üniversitesi dahilinde 27.07.2023’de tescillenen "Firkiye" ve "Alluciye" yemeklerinin yapılışı şefler tarafından aktarıldı.
Gastronomi kenti Gaziantep’in geleneksel yöntemlerle hazırlanan asırlık mutfak lezzetlerinden sebze kurutmalıkları, dünya mutfaklarının tercihi oldu.